Lediga jobb i Umeå

Är du bosatt i Umeå med omnejd och är på jakt efter nästa steg i din karriär? Då har du hamnat helt rätt! Här ger vi dig våra bästa tips på yrkesutbildningar, de största arbetsgivarna och lediga jobb i Umeå.

Läs mer

Hitta lediga jobb i Umeå

Är du ute efter nya jobbmöjligheter och är redo för att ta nästa steg i karriären? Det enklaste sättet att påbörja denna resa är att vända sig till en arbetsförmedlarsida för möjligheten att skanna marknaden för lediga jobb i Umeå. Arbetsförmedlarsidor samlar relevanta jobbannonser som gör det möjligt för jobbsökande att ta del av de yrken som passar just dem. Hittar du något som faller dig i smaken? Ansök då efter anvisningarna i annonsen för att börja jobba i Umeå.

Ledigajobb.se är en sådan sida där du kan hitta flera lediga jobb i Umeå både för dig med- eller utan utbildning. Allt från pedagogiskt arbete till administrationsjobb. Här hittar du garanterat något jobb som faller dig i smaken. Klicka in för att ansöka och börja jobba i Umeå!

Ledigajobb.se

Största arbetsgivare – Umeå

Att jobba i Umeå är populärt då det är Sveriges 13:e största tätort med dryga 90 000 invånare (130 000 i kommunen). Här finns det gott om både stora, populära och framgångsrika företag som står som arbetsgivare för en stor andel av lokalbefolkningen. I stället för att vända sig till en arbetsförmedlarsida för att börja jobba i Umeå kan det vara av intresse att komma i kontakt med arbetsgivaren i fråga direkt. Här nedanför listar vi därför några av de största arbetsgivarna i Umeå så att du enkelt kan leta efter lediga jobb.

Umeå kommun står som arbetsgivare till över 12 000 människor – något som gör dem till den största arbetsgivaren i Umeå. Besök Umeå kommuns hemsida för att hitta lediga tjänster.

Umeå kommun

Tvåa på listan kommer Umeå Universitet som är ett av landets största universitet. Umeå Universitet är arbetsgivare för ca 4000 anställda. Besök Umeå Universitets hemsida för att hitta lediga tjänster.

Umeå Universitet

Liksom i andra stora städer runt om i landet så är Volvo även en storspelare bland arbetsgivare i Umeå. På Volvo lastvagnar arbetar ca 1500 människor. Besök Volvo lastvagnars hemsida för att hitta lediga tjänster.

Volvo lastvagnar

Coop Nord är ytterligare en aktör man kan lita på när det kommer till jobbmöjligheter i Umeå. Här återfinns ca 1% av den totala befolkningen i länet. Besök Coop Nords hemsida för att hitta lediga tjänster.

Coop Nord

Det nordliga mejeriföretaget Norrmejerier står som arbetsgivare till ca 500 personer i Umeå och slår sig därmed in som en av de största arbetsgivarna i staden. Besök Norrmejeriers hemsida för att hitta lediga tjänster.

Norrmejerier

Komatsu Forest som har sina rötter i Umeå är en av världens största tillverkare av maskiner för skogsbruk. På Komatsu Forest arbetar ca 600 personer. Besök Komatsu Forest hemsida för att hitta lediga tjänster.

Komatsu Forest

Yrkesutbildningar i Umeå

Vill du utbilda dig, komplettera en befintlig utbildning eller sadla om? Då kan yrkesutbildningar vara det rätta valet för dig. Vissa yrken kräver utbildning som grund för att man ens ska ha möjlighet att få jobbet. Med hjälp av yrkesutbildningar kan du förbättra dina egna förutsättningar att sedan hitta lediga jobb i Umeå. Hitta den yrkesutbildning du söker:

Studentum är en länk mellan bl.a. yrkesutbildningar och potentiella deltagare till dessa. Här hittar du över 8000 utbildningar inom olika utbildningstyper och kategorier

Studentum

Movant har över 20 års erfarenhet av yrkesutbildningar där hela 97% av Movants elever är nöjda med den utbildning de gått. Här hittar du yrkesutbildningar i Umeå inom alla yrkeskategorier.

Movant

Ta del av över 1000 yrkesutbildningar inom olika yrkesområden. Sök och jämför mellan olika utbildningar för att ta ett första steg in i din framtida karriär.

Yrkesutbildningar.se